Login

Dokeos Minimize

Dokeos is een open source online e-learning suite. Het bevat alle elementen die nodig zijn voor e-learning en gemengde leermanagement: van het aanmaken van cursussen tot rapportering.

Dokeos 1.8.6 Svalbard is een e-learning suite, dat alle vereiste elementen bevat. Het verschil tussen Dokeos FREE, Dokeos PRO en Dokeos MEDICAL is gedetailleerd aangegeven op een andere pagina.

Dokeos voorziet een geïntegreerde oplosing voor:

  • delen en verdelen van Office documenten,
  • converteer Word en Powerpoint documenten in  losstaande leerpaden en videoconferenties,
  • genereer gesofistikeerde testen en enquêtes,
  • genereer web gebaseerde rapportering en exporteer de resultaten naar Excel, Business Objects®, Crystal Reports® en
  • synchronizeer de gebruikersgegevens en authenticatieprocessen met bijna alle HR beheer systemen zoals Oracle®, SYGMA-RH® en SAP®.

 

De leeromgeving kan overweg met uw Ms-Office® en Openoffice® documenten dankzij de Dokeos Office Converter, en ook Flash® inhoud en SCORM e-learning cursussen.

Het genereert videoconferentie materiaal en zelfstandige leerpaden waarin de vooruitgang van werknemers en klanten opgevolgd wordt.

Op het eind van het leerproces genereert Dokeos webgebaseerde rapporteringsverslagen die u kan exporteren naar uw eigen beslissingssoftware.

Dokeos integreert ook met uw personeelsbeleid: werknemers en klanten dienen slechts eenmalig te autenticeren dankzij LDAP + SSO + OpenID protocollen en de progressie die ze maken kan real time geïmporteerd worden in HRM systemen om zo het beheer van carieres, competenties en profielen te vergemakkelijken.

 


Meer info over Dokeos is te vinden op: http://www.dokeos.com/nl

Moodle · Moodle · Dokeos · Dokeos
Terms Of Use  ·  Privacy Statement  ·  Copyright 2009 by Blue Bridge Consultancy