Login
Vervolgopdracht TNO - Saturday, February 5, 2011
Blue Bridge Consultancy gaat samen met TNO een vervolg geven aan het digitale trainingsprogramma dat gezamenlijk in 2010 is ontwikkeld. Allereerst wordt het programma in 2 nieuwe talen omgezet.
 
Blue Bridge internationaal! - Thursday, June 10, 2010
Blue Bridge Consultancy heeft in samenwerking met TNO zijn eerste internationale opdracht binnengehaald. De opdracht betreft de ontwikkeling van een (engelstalig) trainingsprogramma voor een multinational.
  
Portal in gebruik - Sunday, December 20, 2009

Vanaf nu is de portal van Blue Bridge Consultancy in gebruik. Met deze portal is het mogelijk specifieke artikelen en achtergrondinformatie uit te wisselen. Lidmaatschap van de portal is afgeschermd/priv√©. Gebruik Registreren om zelf een account aan te vragen. Als uw account informatie is verzonden, dan wordt de portaal beheerder hiervan op de hoogte gesteld, en uw aanmelding zal worden gescreend. Als uw aanmelding wordt goedgekeurd, dan ontvangt u hiervan bericht. Alle velden die met een rode pijl zijn gemarkeerd moeten ingevuld worden - (Let Op: - Registreren kan enkele seconden in beslag nemen. Wanneer u op de registreren knop klikt moet u wachten tot het systeem reageert.)

 
Nieuwe ICT-dienst - Saturday, October 31, 2009

Naast de educatieve diensten (e-learning, leeromgevingen, leerobjecten) kan Blue Bridge Consultancy nu ook een nieuwe ICT-dienst aanbieden: het realiseren van webwinkels, zie Diensten > ICT. Via het contactformulier kunt u uw specifieke vraag hierover aan ons stellen.

 
Nieuwe website - Wednesday, October 21, 2009

Vanaf 1 november 2009 heeft Blue Bridge Consultancy een nieuwe website. De site is opgebouwd rond een Content Management Systeem (CMS), waardoor onderhoud en updaten aanzienlijk vergemakkelijkt worden. Meer weten over CMS-gebaseerde websites? Kijk op Diensten > Websites of neem contact op via het contactformulier.

 

Contactinformatie

Blue Bridge Consultancy
Eikendonk 3
5268 LB  HELVOIRT
M: 06-28351624
E: 
info@bluebridgeconsultancy.nl
W: www.bluebridgeconsultancy.nl

Nieuws
Terms Of Use  ·  Privacy Statement  ·  Copyright 2009 by Blue Bridge Consultancy