Login

Voor Blue Bridge Consultancy werken de volgende personen:

Maurice Aarts Minimize

Blue Bridge Consultancy (BBC) is de eenmanszaak van Maurice Aarts en bestaat sinds 1 april 2007 (geen grap). Maurice heeft na het Atheneum de opleidingen Lichamelijke Opvoeding (hbo) en Bewegingswetenschappen (wo) aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam voltooid. Sinds 1998 werkte Maurice bij de Faculteit der Bewegingswetenschappen van de VU als opleidingscoordinator aan verschillende electronische leeromgevingen. Daarnaast is hij sinds 1999 als consultant/docent verbonden aan Fontys Sporthogeschool. Tussen 2004 en 2007 werkte Maurice als projectleider voor de Digitale Universiteit (tegenwoordig opgegaan in SURF foundation) aan een groot digitaal onderwijsproject. Daarnaast heeft hij een langdurige ervaring opgedaan in het ontwerpen en programmeren van digitale leereenheden.

Na de start van Blue Bridge Consultancy in 2007 past hij zijn expertise op het gebied van e-learning, digitale onderwijsontwikkeling en projecten toe als adviseur, projectleider en ontwikkelaar voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Blue Bridge Consultancy werkt veelal niet alleen, maar schakelt ter ondersteuning van zijn opdrachten regelmatig personen en bedrijven in voor inbreng van specifieke expertise. Op deze manier zijn de diensten en producten van Blue Bridge Consultancy altijd volgens de laatste standaarden.

Contact · Personen · Ik heb een vraag · Algemene voorwaarden
Terms Of Use  ·  Privacy Statement  ·  Copyright 2009 by Blue Bridge Consultancy